Vælg den bedste webhotel løsning

08 august 2021 Astrid Pedersen

Når din virksomheds nye hjemmeside skal være tilgængelig for offentligheden via nettet er det vigtigt at du vælger den rette type hosting. Der er nemlig absolut ingen grund til at bruge penge på en stor forkromet web server løsning hvis du sagtens kan klare dig med et billigt webhotel.

Hvilke typer webhotel løsninger findes der?

Der findes mange forskellige hosting løsninger inden for webhotel kategorien.

De fleste hosting udbydere, som tilbyder webhotel løsninger, har flere forskellige pakker. Du kan således vælge en løsning som i størrelse og kapacitet matcher netop din virksomhedsbehov.

Har du således blot brug for at få hostet en enkelt hjemmeside, som skal tjene som din virksomheds online visitkort, kan du med stor fordel vælge et af de små billige webhotel løsninger. Disse koster helt ned til under ti kroner om måneden.

Du får stadig alle de gode services med så som for eksempel firewall, antispam, antivirus, backup og meget mere. Selv de mindste webhoteller anno 2021 leveres med one click installation af et cms (Content Management System) efter eget valg.

Det kan for eksempel være Joomla, Magento, WordPress eller Drupal, eller måske en af de smarte webshop frameworks så som Shopify. Og så vil du altid kunne oprette et antal email adresser på domænet tilknyttet din konto, lige som der er masser af plads til dine mails.

Få hjælp til at vælge det rette webhotel

Hvis du er i tvivl om hvilket webhotel du skal vælge er der hjælp at hente online. Du kan på webhotel-guiden.dk finde uddybende beskrivelse af diverse webhoteller i Danmark. Du kan læse anmeldelser af de forskellige udbydere og deres løsninger. Og så bliver det ekstra nemt for dig at vælge netop det webhotel som matcher din virksomheds behov og din pengepung.

For mere information om webhotel løsninger, klik ind på  https://webhotel-guiden.dk/