Hvad findes der af CELLmatic produkter?

05 november 2020 Anders Lundtang Hansen

Måske er du faldet over navnet “CELLmatic” før og undrer dig over, hvad det er for noget, og hvad de producerer.

For det er skam et produktfirma, der laver enheder, som der så bliver solgt; eventuelt via en mellemmand. Nogle gange kan det være ved at give licens til sælgere, så de kan sælge produkter fra CELLmatic, men det sker også som B2B-salg.

Måske kan du endda regne ud fra navnet, at her er der tale om noget elektronik, og det er da ganske korrekt, at man er ude i elektroniske anordninger, når snakken falder på CELLmatic.

Men hvis man så skal til at forklare overordnet, hvad man har med at gøre her, så kommer man måske lidt til kort, men derfor kan man da godt forsøge.

Her har du CELLmatic!

Dog kan man godt overordnet sige, at her er der tale om elektroniske enheder, som fungerer ned på et helt fint plan, som kræver, at man virkelig har gode evner til at lave de her dele og samlede hele, for at det skal fungere ordentligt.

Det sker heldigvis hos CELLmatic.

Hvis du besøger en oversigt over nogle af de produkter, som de laver og sælger, så vil du kunne finde ting som: adaptere, forsyningsbokse, udsugningsvagt, kompressorer med videre.

Så ved du måske ikke lige, hvad du dog skulle bruge disse enheder til, men dette er også bare en kort forklaring, hvorfor du da kan læse dig lidt klogere på elementerne her:

https://thytronic.dk/vare-kategori/home/cellmatic-produkter-home/

Formentlig er det ikke sikkert, at du har brug for disse enheder lige nu, men måske kan det blive aktuelt i fremtiden eller i en anden sammenhæng.

For det er bestemt meget specifikke produkter, men derfor kan de blive nødvendige at have at bruge i den specifikke sammenhæng, som de er lavet til.